Cati Viaje en Febrero 2024 12

Cati Viaje en Febrero 2024

Carme
Un viaje maravilloso, el país increible y sus gentes muy amables y siempre con una sonrisa. Los paisajes con su fauna y flora espectaculares. Un guía genial y sabedor de la cultura de Sri Lanka. También tuvimos un gran conductor. Viaje muy recomendable.
Margalida
Viatges Eden ens ha organitzat una estada de 12 dies a Sri Lanka molt entranyable. Tots els recorreguts, safaris i visites als diferents temples han estat ben planificades. Els hotels acollidors amb el personal molt amable. Menció especial pel nostre guia, Sampath, que ha estat pendent de nosaltres tots i cada un dels dies sense escatimar temps i dedicació, ens ha fet viure com es el seu país: les tradicions, la natura, la cultura, la història. El xofer Darme es un excel.lent conductor, amable, discret i sempre amb el bus a punt. Tant l'Agència com el país són molt recomanables. Ho gaudireu molt!
5/5

Conxa Trobat

El viatge a Sri Lanka amb Viajes Eden ha estat una experiència meravellosa. El guia que ens ha acompanyat, en Sampath, ens ha ajudat en tot moment i ha demostrat molta empatia. I el xofer un gran professional. Sri Lanka és un país amb molta varietat de paisatges i experiències i ells t'ajuden a viure-les amb facilitat i comoditat. Ho recoman sense cap dubte.

Pep

El viaje muy bonito. El chófer es un buen conductor y muy amable. Sem, nuestro guía, es ahora mi amigo. Me ha cuidado mucho, siempre pendiente de darme su ayuda. También es una persona muy cariñosa. Me gustaría regresar a Sri Lanka y volver a estar con él. Pep